O podjetju‎ > ‎Dejavnost & Svetovanje‎ > ‎Feng shui‎ > ‎

Domov

Ukvarjamo se s projektiranjem notranjih prostorov, z dizajnom notranje opreme, z notranjim opremljanjem in prenovo bivalnih prostorov in poslovnih objektov.

Funkcionalno načrtujemo posamezne prostore, ki so namenjeni bivanju.

Urejamo prenove, svetujemo glede notranje opreme, postavitve osvetlitve v prostorih, itd.

 

Ukvarjamo se s projektiranjem notranjih prostorov, z dizajnom notranje opreme, z notranjim opremljanjem in prenovo stanovanj, hiš, poslovnih prostorov, apartmajev,...

Idejne projekte izdelamo v 2D in 3D tehniki, tako da lahko natančno vidite predlagano razporeditev prostorov, postavitev notranje opreme, barvne kombinacije,... 
Na ta način dobite natančno predstavo o ureditvi prostora ter občutek za ambient. 
 

Funkcionalno načrtujemo posamezne prostore, ki so namenjeni bivanju. Urejamo prenove kuhinj, jedilnic, kopalnic, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, sobe za goste, hodniki, garaže, pisarne, poslovni prostori, garaže, lovske sobe,  ... svetujemo glede izbire notranje opreme, postavitve osvetlitve v prostorih, izbire talnih oblog, dekoracija sten, itd.
Naše svetovanje zajema različen obseg storitev, od enostavnih nasvetov glede barv do celostne izdelave projektov, tudi po Feng shui načelih.

 
 
Idejne projekte izdelamo v 2D in 3D tehniki in s pomočjo računalniške vizualizacije predstavimo projekt. Tako dobite pravo predstavo o ureditvi prostora ter občutek za predlagan ambient.

Podstrani (1): Projekti